Αλληλεγγύη από τη Μαδρίτη για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα (συνέχεια)

Σε συνέχεια της παρουσίασης των δράσεων αλληλεγγύης και αντιπληροφόρησης από συντρόφους και συντρόφισσες στη Μαδρίτη παραθέτουμε ακόμα μια μετάφραση αφίσας που φτιάχτηκε στο πλαίσιο του διεθνούς καλέσματος αλληλεγγύης για την υπόθεση της οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας”.

Διεθνές κάλεσμα αλληλεγγύης σε όσους κι όσες διώκονται για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου.

Για να προκαλέσουμε ρωγμές στη σιωπή που έχει επιβληθεί γύρω από τη δίκη για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα που διεξάγεται στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού στην Αθήνα προβαίνουμε σε ένα συμβολικό κάλεσμα αλληλεγγύης συνεισφέροντας με συνθήματα, πανό και άλλα μέσα αντιπληροφόρησης και καταδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο αγώνας των συντρόφων παρά την απόσταση είναι ο ίδιος με αυτόν που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο ενάντια στην εκμετάλλευση και τη μιζέρια που Kράτος και Kεφάλαιο μας επιβάλλουν.

Ενάντια στους νόμους, τα δικαστήρια και τις ειδικές συνθήκες κράτησης.

Αλληλεγγύη σε όλους/-ες όσους/-ες αγωνίζονται για τις ιδέες τους και διώκονται για την ανατρεπτική τους δράση.

Λάμπρος Φούντας – Δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε.

μτφ.: Συνέλευση για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα

 

One thought on “Αλληλεγγύη από τη Μαδρίτη για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα (συνέχεια)

  1. Pingback: Μαδρίτη: Έμπρακτη αλληλεγγύη στα οκτώ συντρόφια που διώκονται για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα στην Αθήνα « Contra Info

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *