Αλληλεγγύη από τη Κόκκινη Βοήθεια (Ιταλίας) για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα

Αλληλεγγύη στους συντρόφους στην Ελλάδα που διώκονται για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα».

Πάνω από ένα χρόνο τώρα διεξάγεται στην Ελλάδα η δίκη ενάντια στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» στην ειδική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού στην Αθήνα. Σ’ αυτούς τους μήνες αναπτύχθηκε ένα σημαντικό κίνημα αλληλεγγύης στους κατηγορούμενους συντρόφους όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και σε διάφορες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα συστάθηκε η «Συνέλευση για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα», η οποία διοργάνωσε πορείες, συνελεύσεις και συγκεντρώσεις συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας διεθνών αντιπροσωπειών στις ακροαματικές διαδικασίες της δίκης.

Η «Συνέλευση για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα» δημοσιοποίησε ένα διεθνές κάλεσμα αλληλεγγύης για να προωθήσει κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες στις 22-23-24 Νοέμβρη, κοντά στην ολοκλήρωση της δίκης, με σκοπό την έκφραση αλληλεγγύης στους κατηγορούμενους. Κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες που σύμφωνα με τους συντρόφους στην Ελλάδα πρέπει να ειδωθούν και ως έκφραση στιγμών αγώνα και αντίστασης.

Ως «Σύντροφοι-Συντρόφισσες για την Οικοδόμηση της Διεθνούς Κόκκινης Βοήθειας στην Ιταλία» θεωρούμε την πρόταση αυτών των συντρόφων ενδιαφέρουσα γιατί κρίνουμε σημαντική την επέκταση της διεθνούς ταξικής αλληλεγγύης, την γνώση επαναστατικών διαδρομών στην Ιταλία και σε άλλες χώρες και την εξαγωγή διδαγμάτων απ’ αυτήν την εμπειρία. Μ’ αυτόν τον στόχο σκοπεύουμε να διοργανώσουμε τους προσεχείς μήνες δημόσιες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή συντρόφων της «Συνέλευσης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα» ως στιγμές αντιπληροφόρησης για τη δίκη της Αθήνας και την ανάπτυξη των αγώνων στην Ελλάδα.

Επισυνάπτουμε το διεθνές κάλεσμα καλώντας όλους τους συντρόφους να κινητοποιηθούν και να διοργανώσουν εκδηλώσεις και αναλύσεις.

Σύντροφοι και Συντρόφισσες για την Οικοδόμηση της Διεθνούς Κόκκινης Βοήθειας στην Ιταλία

Νοέμβρης 2012

Για επικοινωνία: cccpsri1@gmail.com

Το κείμενο στα ιταλικά σε μορφή pdf

δείτε επίσης: contrainfo.espiv.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *