Κάλεσμα αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες του Ρ/Σ Flash

Κάλεσμα την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ώρα 09.00 στην Ευελπίδων, όπου δικάζονται οι σύντροφοι που συνελήφθησαν στο Ρ/Σ Flash στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης της συνέλευσης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, στις 11 Ιανουαρίου 2012.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Στις 10 Ιανουαρίου 2012, συντρόφισσες-σύντροφοι, στο πλαίσιο δράσεων της Συνέλευσης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, πραγματοποίησαν κατάληψη στο Ρ/Σ Flash, παρεμβαίνοντας στη ροή του προγράμματος και αναμεταδίδοντας προηχογραφημένο υλικό με κείμενα των κατηγορουμένων.

Σκοπός της κατάληψης ήταν η ενημέρωση για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, η οποία δικάζεται στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού από τις 5 Οκτωβρίου 2011, με μια επιβεβλημένη, από την πλευρά της κυριαρχίας, πολιτική φίμωση και απομόνωση του πολιτικού λόγου των κατηγορουμένων συντρόφων.

Οι συλλήψεις των 20 συντρόφων στο Ρ/Σ Flash και η αυτεπάγγελτη δίωξη τους είναι καθαρά φρονηματική και ποινικοποιεί ουσιαστικά την πολιτική άποψη και δημόσια έκφρασή της. Η άμεση κινητοποιήση των εκτελεστικών και διωκτικών αρχών είναι ενδεικτική για όποιον αντιστέκεται, για όποιον προτάσσει την ανατροπή του συστήματος μέσω της κοινωνικής επανάστασης. Η δίωξη αυτή έρχεται ως απάντηση στην ανάπτυξη δράσεων αλληλεγγύης, μπαίνοντας έτσι σε μια νέα εποχή ποινικοποιήσης της αλληλεγγύης, όπου θεωρείται έγκλημα η έκφρασή της προς αγωνιστές που το κράτος βαφτίζει “τρομοκράτες”.

Για εμάς, η ανάγκη διάδοσης και ενημέρωσης του αγώνα των συντρόφων ενώπιον των δικαστικών και διωκτικών αρχών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και συνέχεια του αγώνα για τον οποίο βρίσκονται κατηγορούμενοι.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Δικαστήρια Ευελπίδων, Παρασκευή 8 Μαρτίου, ώρα 09.00

Συνέλευση για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα